Dilluns 09 Desembre 2019
Inici / Serveis / Promoció Econòmica / Servei d'emprenedoria

Servei d'emprenedoria

SERVEI D'EMPRENEDORIA – CREACIÓ D’EMPRESES

L’Ajuntament de Vidreres ofereix el Servei de Creació d'Empreses, amb l'objectiu d'ajudar en el procés de posada en marxa d'un projecte empresarial.

Des d'aquest servei s'ofereix assessorament personalitzat a les persones emprenedores que tenen per objectiu posar en marxa un nou projecte de negoci; S'organitzen accions de formació i sensibilització relacionades amb l'autoocupació, es dóna suport a la consolidació de les noves iniciatives empresarials, etc.


Tutories d’informació i assessorament

A través de tutories individualitzades amb diferents experts, el servei ajudarà a analitzar si la idea de negoci és viable, tenint en compte els aspectes clau que s'han de valorar a l'hora de posar en marxa un projecte d'autoocupació.

En aquestes sessions es treballarà aspectes com el pla de màrqueting, el pla d'organització o el pla financer de la futura empresa.

A més, també orientarem sobre els tràmits necessaris per donar d'alta, informarem de les ajudes i subvencions a què et pots acollir i t'ajudarem a accedir al finançament necessari per poder iniciar l'activitat.


Activitats de sensibilització i formació

Al llarg de l'any organitzem diferents activitats de sensibilització i formació sobre temes relacionats amb l'autoocupació, amb l'objectiu de difondre la cultura emprenedora i la possibilitat d'entrar al mercat de treball a través d'un projecte de negoci propi.


Per a demanar cita prèvia o més informació, podeu contactar:


PUNT D’INFORMACIÓ – ANTIC ESCORXADOR 

Crta. de Lloret s/n - Av. Mediterrània, 1
17411  Vidreres
T. 972875070
promocioeconomica@vidreres.cat

L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, matins de 10 a 13 hores.
Horaris a convenir per a aquells usuaris que ho necessitin.