Dilluns 09 Desembre 2019
Inici / Serveis / Informacio Municipal / Joventut

Joventut

Logo Vidreres Jove

Parlar de joventut és parlar de present i futur del nostre poble, és parlar d’il·lusió, dificultats, feina, oci, habitatge, estudis... i moltes altres coses que intentem, des de l'Ajuntament de Vidreres, abraçar per tal d’oferir un servei integral als nostres joves.
 

La regidoria de Joventut considera que els joves d’avui seran els adults de demà i, per tant, les condicions d’accés dels joves a la vida adulta determinaran en bona part les característiques i les necessitats futures de la societat.
 

Amb aquesta multiplicitat de factors, que cal tenir presents, és molt important poder treballar i mantenir una comunicació i coordinació amb totes les àrees de l'Ajuntament, els agents i les entitats implicades del municipi per tal d’oferir unes polítiques de joventut i uns serveis transversals a la joventut del municipi.

 

I també s'ofereixen:

Xerrades Informatives, tallers i activitats joves.

El PIJ de Vidreres forma part de la Xarxa Catalana de Serveis d'Informació Juvenil, coordinada per la Secretaria de Joventut. Actualment n'hi ha aproximadament 250 distribuïts per tot Catalunya.

Can Torronet

Horaris: de dilluns a divendres, de les 17 a les 20 h
Telèfon: 972 850 067
Adreça: Orient, 40
juventut@vidreres.cat


 
Centre Cívic Francesc Llobet

Horaris: de dilluns a divendres, els matins de 9h a 14h i les tardes de 16h a 19h.
Telèfon: 972 850 067
Adreça: Orient, 122
centrecivic@vidreres.cat

 

Enllaços d'interés: