Dimecres 23 Octubre 2019
Inici / Serveis / Benestar social / Llar de jubilats i pensionistes

Llar de jubilats i pensionistes

La llar de jubilats, es va fundar l’any 1990, va ser a “l’antiga casa Corones”.

S’anomenava així per què hi havia viscut la Matilde Corones, una modista ,per cert molt bona.
Després de morir la Matilde, l’ajuntament va comprar l’edifici i va proposar fer una junta que portes la gestió de la futura llar de jubilats, però no es va presentar ningú,  així que hi va haver una segona convocatòria… Aquest cop es van presentar 11 membres, tots amics els quals van escollir com a  president en Josep Sarda i serra, en “Nitu” i els amics li deien “ Pepet”. Ho havien parlat detingudament i van pensar que entre tots, podrien tirar endavant aquest projecte.

Finalment, el dia 27 de gener d’aquell any, Mossèn Lluís Mitjà, Rector de la nostra Parròquia, a les quatre de la tarda, va fer la benedicció de les instal·lacions, donant per inaugurat  el Casal del Jubilat i Pensionista de Vidreres.
Tot just començaven i hi havia molta feina per endavant, van començar informant-se de com altres pobles havien fet i gestionaven les seves llars.

Van començar a organitzar viatges,  balls  i a poc a poc, s’ha anat fent més activitats amb els jubilats. Tot va ser un èxit i la gran majoria dels vidrerencs jubilats s’hi apuntaren com a socis.

La primera junta, va gestionar la llar durant 6 anys i 4 mesos i era formada per:

President: Josep Sardà i Serra
Vice-President: Pere Balló i Vila
Secretari: Josep Viñoles i Bardalet
Vice- Secretària Pilar Bayell i Julià
Tresorer: Anita Camps i Figueras
Vocals: Vicens Fullà i Massa – Jaume Budallé i Jané –Dolors Riera i Serra - Dolors Olivència i Rodríguez - Dolors Pons i Bou – Jeroni Gascons i Ruhi.

Contacte:
Carrer Ponent, 29
Telèfon: 972850907