Dissabte 22 Febrer 2020
Inici / Noticies / Carla Casals i Pau Montesinos, Pubilla i Hereu 2019-2020

Carla Casals i Pau Montesinos, Pubilla i Hereu 2019-2020

03/09/2019
El diumenge 1 de setembre, a les 7 del vespre, es va fer públic el resultat de les votacions per escollir la nova Pubilla i el nou Hereu de Vidreres de cara a aquest proper curs 2019-2020. En un acte celebrat al pavelló municipal, es va donar a conèixer que els escollits eren Carla Casals i Pau Montesinos, que d’aquesta manera representaran al poble de Vidreres arreu del territori català.

Carla Casals

En la presentació de la seva candidatura, Casals apuntava que l’oportunitat de participar en el pubillatge és una manera «de recordar el passat del nostre país» i a través de la qual «es pot arribar a conèixer Catalunya des de les seves arrels».

Carla Casals es defineix com una persona emprenedora, exigent, treballadora, responsable i constant, i assegura que no li fan por els reptes.

Pau Montesinos

Per la seva banda, Pau Montesinos assegura que s’hi va presentar «perquè m’agrada participar en les tradicions del meu poble i compartir bons moments amb companys del meu any». Pel nou Hereu de Vidreres, el pubillatge és una bona oportunitat «per donar a conèixer als joves de Vidreres més enllà del que s’hi veu a primera vista» i «fa que els joves siguin reconeguts i aquests s’impliquin i així coneixen més el poble».

Per últim, Montesinos es defineix com una persona positiva, riallera, amb molt d’humor i un xic mandrós, tot i que també considera que sap aprendre del seu entorn, és sociable i empàtic.