Diumenge 15 Setembre 2019
Inici / Noticies / Vols comunicar-te amb el teu ajuntament a qualsevol hora des de qualsevol lloc?

Vols comunicar-te amb el teu ajuntament a qualsevol hora des de qualsevol lloc?

20/02/2018
L'Ajuntament del Vidreres organitza dues jornades de formació per conèixer les eines de l’administració electrònica per entitats, associacions, comerciants, autònoms i particulars i aconseguir una comunicació 24/7
 
22 DE FEBRER i 01 DE MARÇ DE 2018
A LES 20H A LA BIBLIOTECA DE VIDRERES

 
Des del 2 d'octubre del 2016, segons les lleis 39/2015 i 40/2015, tots els ajuntaments del nostre país estan obligats a ser electrònics i deixar de treballar amb el paper.
 
Aquest canvi ja fa anys que s'ha donat al nostre ajuntament, on els nostres treballadors han fet un canvi d'hàbits, de mentalitat de treball per adaptar-se aquesta nova normativa, que no té una altra finalitat, que millorar i facilitar la comunicació del ciutadà amb l'ajuntament.
 
D'igual manera, tots els funcionaris, entitats sense personalitat jurídica, col·legiats (arquitectes, advocats, etc.), persones jurídiques i els representants dels anteriorment esmentats, sempre que vulguin relacionar-se amb l'ajuntament per la seva empresa, com a representants de la seva entitat o com a col·legiats, han de fer totes les peticions utilitzant les eines que els hi proporciona l'administració electrònica. Quin és el problema? Que ningú els ha ensenyat a fer-les servir.
 
És per això que des de l'Ajuntament de Vidreres volem que els nostres comerciants, col·legiats, empresaris, presidents d'entitats i associacions, etc. Puguin relacionar-se legalment amb nosaltres i gaudir de les comoditats que els hi dóna l'administració electrònica.
  
T'estem buscant, estem preparats!


Per tramitar la inscripción envieu un correu electrónico a centrecivic@vidreres.cat i posee non, cognoms, DNI i correu electrónica.

 

A més, el dia de la jornada haureu de portar el DNI, la Targeta de la Seguretat Social i un mòbil smartphone (o similar)