Dimarts 17 Setembre 2019
Inici / Noticies / Vidreres porta a terme actuacions per la prevenció d’incendis forestals aquest estiu

Vidreres porta a terme actuacions per la prevenció d’incendis forestals aquest estiu

03/07/2018

Vidreres ha activat, aquest darrer mes de juny, tots els dispositius per la campanya de prevenció d’incendis forestals d’aquest estiu. Tot i això, el període d’alt risc d’incendis s’inicia el 15 de juny i s’acaba el 15 de setembre.

Paral·lelament s'han revisat solars i parcel·les no edificades, els hidrants i els punts d’abastiment d’aigua dels mitjans d’extinció, s'ha netejat alguns abocaments en els terrenys forestals, solars i altres parcel·les

Fa algunes setmanes i amb l'objectiu d'assegurar els boscos de l'entorn, l’Ajuntament de Vidreres ha portat a terme diverses remullades a tot un seguit de zones que poden ser susceptible d'incendiar-se aquest estiu. En concret s'ha mullat zones dels equipaments esportius (camps de futbol, piscina...). Aquestes zones són especialment perilloses perquè és on es concentren molts de pollancres i aquest tipus d'arbre deixa anar un borrissol molt inflamable.

Es recomana trucar al 112 en cas de veure fum, però des de l’ajuntament de Vidreres es vol recordar que la millor manera de combatre un incendi és que no s’arribi a produir, la prevenció és una bona inversió per minimitzar riscos i la col·laboració ciutadana és una de les millors eines preventives.