Divendres 19 Juliol 2019
Inici / Noticies / Vidreres obre una votació a Internet per triar la pubilla i l’hereu 2018

Vidreres obre una votació a Internet per triar la pubilla i l’hereu 2018

25/08/2018
Des del dilluns 20 d’agost fins el diumenge 2 de setembre, a les 18 hores, tots els ciutadans vidrerencs poden participar en la fase final del concurs per triar la pubilla i l’hereu d’enguany. 
 
Amb aquest mètode es procura que hi hagi més participació en les votacions per escollir l’hereu i la pubilla alhora que sigui més objectiu i transparent el procediment.
 
Per votar per internet és imprescindible estar empadronat a Vidreres i tenir mínim 16 anys i només es podrà votar una vegada. El vot serà secret i confidencial i les dades restaran en dipòsit a l’Ajuntament de Vidreres i només es farà l’ús pel que han estat creades.
 
Cal recordar, que aquelles persones que no tinguin accés a internet o vulguin ajuda podran adreçar-se a l’Antic Escorxador o la Biblioteca, en el seu horari habitual, on tindran ordinadors al seu abast o l’ajuda necessària per poder cursar el seu vot electrònic. 
 
A més, hi haurà un estand per realitzat el vot presencial el divendres durant el pregó i les havaneres a la plaça Lluís Companys i diumenge de 17 a 18 h, just abans del concert al pavelló.
 
VOTA ARA