Dijous 21 Novembre 2019
Inici / Noticies / Un viatge amb ritme per Llatinoamèrica des de Vidreres

Un viatge amb ritme per Llatinoamèrica des de Vidreres

15/11/2018
A partir del 6 de desembre quatre músics Argentins faran una visita per terres catalanes presentant un espectacle únic que promet ser un intrèpid viatge per Llatinoamèrica, anomenat “Che América”.
 
Viu una cultura, un temps i un espai diferents i únics a través de ritme i de l'espectacle. Argentina, Chile, Uruguai i Brasil són algunes de les cultures a les quals es farà referència entre sons.

Andres Amade (guitarrista i veu), Renata Marchessi (piano i veu), Pablo Ferraro (baix) i Claudio "Apo" Meneses, volen transmetre la motivació per cultures diferents coneixent, de la mateixa forma, la catalana. Amb molta motivació, ganes d'aprendre i de viure la música, volen oferir un espectacle que convidi a tothom a veure un altre món amb aquesta travessia. Com bé ells diuen, l'objectiu d'aquest concert és passar-ho bé, tant ells com els espectadors, i crear un clima d'amistat i família on el més important són les relacions socials, el bon humor, el coneixement i el compàs musical.

Com és un espectacle molt personal tota l'organització de la gira va de la seva mà, des dels instruments i equip que porten a les llicències internacionals i, fins i tot, les dates de concert. A Vidreres tindrem el plaer de comptar amb ells el 9 de desembre al Teatre del Casino Vidreres.

El més apreciat per aquest grup és fer música i, com bé diuen, només una cosa tan commovedora com combinar sons podria fer que quatre persones creuessin tot un oceà per compartir l’únic idioma que unifica a tot el món; la música.