Dilluns 21 Octubre 2019
Inici / Noticies / Tot a punt per les 26es Jornades de Primavera de Vidreres

Tot a punt per les 26es Jornades de Primavera de Vidreres

18/04/2018
Xerrades de caire divulgatiu i educatiu destinades a tota la població de Vidreres

Dimarts 24 d’abril a les 18:00 h 
Ioga i tai-xí a la societat actual 
El Ioga i el Tai-xí ens poden ajudar a trobar la manera de combatre l'estrès, com aconseguir més relaxació, com fer front a les pressions externes i internes, com aconseguir que les coses no ens afectin tant negativament i com aconseguir combatre la malaltia. 
A càrrec de: Sra. Àngel Macias, mestre de ioga , mestre de Qi Gong i professor de Ioga i Tai-xí del Centre Cívic de Vidreres 
 
Dijous 26 d’abril a les 19:00 h 
Massatge per a nadons (de 1 a 12 mesos) 
En aquesta sessió en format taller, els pares i mares d’infants de 1 a 12 mesos podran obtenir informació de la importància i els beneficis del massatge a nadons i alhora gaudir d’una sessió pràctica. S’hi poden portar els nadons. 
A càrrec de: Sra. Marta Bosch, educadora de massatge infantil IAIM-AEMI. 
 
Dijous 3 de maig a les 19:00 h 
Art per créixer (infants de 0 a 6 anys) 
Veurem la importància de la pràctica del art en els infants i com ens pot ajudar a nivell emocional i cognitiu pel desenvolupament de les virtuts i valors i, finalment, de la felicitat de les persones pel seu desenvolupament personal, social, artístic i cognitiu. 
A càrrec de: Eulàlia Abad, pedagoga musical, creadora del mètode Música per Créixer i presidenta de l’Associació Art per Créixer. 
 
Dijous 10 de maig a les 19:00 h 
Incertament adolescent (joves i adults) 
L’adolescència és com anar de mudances amb les maletes física, mental, social i espiritual de la mà de la incertesa i crisis personals on sovint no trobes el què busques. Parlarem d’aquestes situacions per poder ajudar els adolescents en aquest camí. 
A càrrec de: Sra. Laura Rodríguez, psicòloga a F. Pere Tarrés-ASISGRUP 
Totes les xerrades són a l’Aula 6 de l’edifici de “Can Xiberta” 
c/ Orient, 18 tel. 972 85 13 28 
Col·laboren: