Dimarts 18 Febrer 2020
Inici / Noticies / T'agrada l'esport? Arriba el 1r duatló BTT popular de Vidreres

T'agrada l'esport? Arriba el 1r duatló BTT popular de Vidreres

19/09/2018
Ja pots cursar la teva inscripció en aquest enllaç
 
Vidreres és un municipi amb una àmplia oferta esportiva i amb un teixit associatiu molt arrelat, en el qual, gràcies a la iniciativa de l'Ajuntament de Vidreres i la implicació dels clubs, durant l'any hi tenen lloc un nombre molt important d'esdeveniments culturals i esportius. 

Des de l'Ajuntament de Vidreres s'ha decidit ampliar un xic més aquesta oferta d’activitat esportiva incorporant  una cursa d'atletisme i ciclisme en format Duatló. És per això que es posaran mitjans per organitzar una cursa Duatló BTT popular juntament amb dos clubs esportius lligats al poble, concretament el club BTT Vidreres i el Club Olímpic Vidreres el proper 30 de setembre de 2018 a les 9 hores del matí.
  
L'objectiu del 1r Duatló popular BTT de Vidreres, en primer lloc, és que sigui realment popular i que arribi a engrescar quants més participants millor. Alhora, el que també es pretén és que tingui una continuïtat anual i que acabi essent un referent local i comarcal, i perquè no, també provincial. Vidreres té una orografia òptima per poder fer aquest tipus de curses i cal aprofitar aquest actiu.Finalment un esdeveniment esportiu sempre implica el foment de l'esport i l'activitat física que és el principal objectiu de l'Ajuntament de Vidreres.  
 
Les principals característiques d'aquest esdeveniment és que serà una cursa duatló-btt de 8 km de cursa a peu i 20 km de cursa en bicicleta que es durà a terme per les zones del pavelló, les Bories (combinant terra i asfalt) i Caulès. El preu popular serà de 15/20 € i les inscripcions hauran de ser principalment online. La inscripció també donarà dret a un esmorzar calent de botifarra o fred de formatge, més un avituallament d'aigua o begudes ensucrades i fruits secs. A més, es donarà una samarreta tècnica d'obsequi.
 
Finalment, per acabar cal remarcar que el 1r Duatló combina dues disciplines que estan molt vinculades amb el nostre municipi ja que Vidreres té una afició important amb el ciclisme, en especial el BTT, i també amb l'atletisme, en la modalitat de Cross. Tant el Club BTT Vidreres com el Club Olímpic Vidreres són clubs amb una base social que aglutina practicants d’aquests dos esports, i és  per aquest motiu, que creiem que combinant-los en una mateixa prova, aquest projecte cobrirà una demanda creixent dels aficionats a aquests esports per una cursa d'aquestes característiques. Per tant, esperem que la 1a cursa Duatló-BTT popular de Vidreres sigui un èxit i tingui una continuïtat en el temps. 
 
 
Consulta aquí la INFORMACIÓ PRÀCTICA I NORMATIVA DE LA 1r DUATLÓ BTT VIDRERES