Dijous 21 Novembre 2019
Inici / Noticies / S'acosta l'estiu i torna... la Brigada Jove de Vidreres!

S'acosta l'estiu i torna... la Brigada Jove de Vidreres!

30/05/2018
Un any mes, des de l'Ajuntament de Vidreres torna la Brigada Jove destinada als nois i noies de Vidreres, entre 16 i 20 anys, amb l’objectiu d’oferir una experiència laboral durant els mesos de juliol i agost. Aquest any, com s’ha vingut fent els darrers anys, s'inclou una oferta de dos places de la Brigada Jove per a joves amb discapacitat. 
 
Com sabeu, la brigada Jove és un projecte que consta de dues parts complementàries: per una banda el desenvolupament de les tasques laborals en un entorn tutoritzat (contracte laboral) i per altra banda una formació transversal per tal d’afavorir l’adquisició de competències i habilitats per a la vida (formació). 
 
L’objectiu d’aquest programa és oferir als joves una primera feina per tal que puguin adquirir competències professionals i obrir-se camí en el món laboral. L'ajuntament contractarà 14 joves entre 16 i 20 anys durant els mesos de juliol i agost perquè desenvolupin diverses tasques, segons les necessitats del municipi. La feina és remunerada i inclou formació i acompanyament. 

No badeu, teniu temps per apuntar-vos fins el 12 de juny!

Trobareu més informació del procés de selecció oferta d'ocupació pública
 
O a directament en l'enllaç de cada una de les convocatòries: