Dilluns 21 Octubre 2019
Inici / Noticies / Nou programa d’assessorament i orientació laboral a Vidreres

Nou programa d’assessorament i orientació laboral a Vidreres

24/05/2018
Des de l'Àrea de Promoció econòmica, s'obre un nou programa d'assessorament i orientació laboral personalitzat. En el qual acompanyarem a les persones usuàries de la borsa de treball a focalitzar-se laboralment, optimitzar el CV, realitzar recerca de feina online i eines de preparació per l'entrevista laboral.  Està pensat per persones a l'atur, per millora de feina i emprenedors. 
 
Característiques del servei:
  • Servei individual personalitzat per acompanyar-te a establir objectius i un pla de treball personalitzat per aconseguir-los. Dirigit a persones a l’atur, millora de feina i emprenedoria. 
  • Servei grupal (2pax) als ordinadors. Es facilitaran eines pràctiques per optimitzar i personalitzar a cada oferta laboral, el seu curriculum vitae per maximitzar la seva visibilitat al procés de selecció. 
  • Servei grupal (2pax) als ordinadors. S’oferiran recursos per l'auto candidatura a empreses (búsqueda d'empreses) i recerca de feina (búsqueda d'ofertes) des de diferents plataformes de cerca on-line. 
  • Servei grupal (10 pax) a l'aula de formació. Mitjançant tècniques de role-playing i comunicació prepararem l'entrevista laboral, com atendre el telèfon i contingut de les xarxes socials. 
 
Per accedir a aquest servei cal estar inscrit a la borsa de treball de l’Ajuntament de Vidreres. 
 
Més informació i per cita prèvia972 875 070 promocioeconomica@vidreres.cat
 
Fitxer: