Dilluns 21 Octubre 2019
Inici / Noticies / L’Obra Social “la Caixa” col·labora amb el Centre Obert de Vidreres

L’Obra Social “la Caixa” col·labora amb el Centre Obert de Vidreres

02/10/2018
L’Obra Social “la Caixa” ha concedit una ajuda de 24.000,00 € per donar suport a l’execució de l’Espai Socioeducatiu per a Infants i Joves “Centre Obert de Vidreres”.

Aquesta convocatòria es va realitzar per prestar ajudes a projectes d’interculturalitat i acció social 2018, en el marc del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials.
 
L’acte de signatura del conveni va tenir lloc el dilluns 24 de setembre, a les 13 hores a l’Ajuntament de Vidreres i hi van intervenir l’alcalde de l’Ajuntament de Vidreres, Jordi Camps, la regidora de Benestar Social, Margarita Solé, la Directora de Banca d’Institucions de Caixabank a Girona, la Sra. Gemma Batlle i el director de l’oficina de Vidreres, Sr. Claudi Brossa.

El Centre Obert de Vidreres és un servei social d’atenció primària, autoritzat pel Departament de Treball, d’Afers Socials i Famílies, que s’ofereix des de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Vidreres des de fa més de 10 anys, arrelat al territori i constituït com un espai socioeducatiu que atén a 60 infants i joves de Vidreres en situació de risc d’exclusió social i llurs famílies en horari extraescolar. Aquest servei aposta per una socialització àmplia, plural, flexible i diversa que sigui capaç de produir models d’integració i de convivència positiva, on cada individu pot realitzar un procés educatiu personal que comparteix amb altres infants i joves i amb els educadors que els acompanyen en el seu procés de creixement i d’aprenentatge.
 
El fet de rebre aquesta subvenció, garanteix que l’Ajuntament de Vidreres pugui seguir oferint aquest servei durant l’any 2019 per poder atendre els joves i infants de Vidreres que ho requereixen conjuntament amb els Serveis Socials d’Atenció Primària de la població i els centres educatius de Vidreres.