Dijous 21 Novembre 2019
Inici / Noticies / L'alcalde de Vidreres reclama actuacions urgents per millorar la seguretat de la C-63

L'alcalde de Vidreres reclama actuacions urgents per millorar la seguretat de la C-63

27/07/2018
El dilluns 23 de juliol, l’Alcalde de Vidreres, Jordi Camps, va reclamar, al màxim responsable  de Territori i Sostenibilitat de Girona, i del Servei Territorial de Carreteres, millores urgents a la carretera C-63, tal i com havia transmès en altres ocasions, després del greu accident succeït el passat cap de setmana en el qual van perdre la vida quatre joves.

Així, l'alcalde de Vidreres, Jordi Camps, va reclamar a la Generalitat, responsable de la via C-63, tres actuacions per tal de fer més segur el tram de carretera que connecta urbanitzacions a banda i banda com Aiguaviva Park, Terrafortuna o Puigventós, arribant fins a Lloret de Mar:
-      Millorar la senyalització de tota la carretera amb la finalitat de garantir la seguretat. 
 
-      Instal·lar un radar de tram i fer actuacions "urgents" per millorar la seguretat de la carretera C-63. Sobretot, entre el polígon de Vidreres i l'entrada del túnel que porta cap a Lloret. Aquesta mesura serà derivada al Servei Català de Trànsit de Catalunya, ens competent, per tal d’estudiar la seva viabilitat.
 
-      Modificar trams de la carretera per reforçar la separació entre els sentits de la circulació amb l’objectiu de minimitzar el risc d’accidents.
 
D’aquesta manera, les peticions de l’alcalde de Vidreres, ja han arribat novament als màxims responsables de Girona i espera que es realitzi, de manera urgent, un estudi de la zona i s’apliquin aquelles mesures que permetin més seguretat per a tots els veïns i veïnes que en fan ús dia rere dia per accedir a les seves urbanitzacions i barris.