Dimecres 16 Octubre 2019
Inici / Noticies / La gent, torna a ser la protagonista de la Festa Major

La gent, torna a ser la protagonista de la Festa Major

04/09/2018
Vidreres ha viscut amb intensitat una nova edició de Festa Major. 
 
La Festa Major de la Vidreres, que s'ha celebrat del 30 d’agost al 3 de setembre ha comptat amb la participació de milers de veïns i veïnes de totes les edats. Les activitats, que fregaven el centenar, van omplir diversos espais del poble i van aplegar públics de tots els perfils. Els carrers del municipi es van omplir de gom a gom de vidrencs i vidrerenques disposats a gaudir de la festa i, molt especialment, dels carrers de la vila.

L’inici dels 5 dies de gresca el va marcar el pregó de l’associació Colla Gegantera de Vidreres amb motiu del seu 30è aniversari.

La zona barraques, el pavelló i la plaça lluís companys van acollir, durant aquests dies, activitats familiars i tallers infantils per a nens i nenes, concerts, plantada gegantera, correfocs... entre moltes altres propostes. També el Ball de Festa Major, els concerts-vermut, les obres de teatre, les sardanes o les activitats esportives van completar, també, el programa. A les nits, l’Espai de les barraques, amb un ple rotund, va ser l’escenari dels concerts de la Pegatina, Zoo, la raiz o el VaParir Tour, entre d’altres actuacions.

Com cada any, també ha estat el moment de proclamar la pubilla i l’hereu local 2018, enguany els afortunats han estat Arnau Vilaplana i Clàudia Morales. Com a novetat cal destacar que aquesta edició ha estat la segona en què s’han realitzat les votacions electrònicament facilitant la votació a tots els vidrerencs i vidrerenques, amb una àmplia participació.

La Festa Major de Vidreres ha estat possible gràcies a la implicació de moltes i moltes persones del poble, d’associacions, d’entitats, dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament. Moltes gràcies a tots!