Dimarts 17 Setembre 2019
Inici / Noticies / Èxit del primer mes de vida del punt de recàrrega del carrer Costa Brava

Èxit del primer mes de vida del punt de recàrrega del carrer Costa Brava

22/05/2018
Després d’un mes del punt de recàrrega de vehicles elèctrics de Vidreres, el primer que s’instal·la al municipi, aquest ha donat més de 40 càrregues de serveis tan a cotxes 100% elèctric com cotxes híbrids endollables.
 
Seguint amb la seva política d’inversions en infraestructures que permetin una reducció dels gasos d’efecte hivernacle, l’Ajuntament va instal·lar fa un mes el primer punt de recàrrega públic per a vehicles elèctrics, ubicat al carrer Costa Brava pel seu pas pel centre de la vila. Aquest va ser instal·lat estratègicament al centre del poble, amb l’objectiu de facilitar les càrregues. Vidreres forma part de l'Aliança de municipis de Catalunya que a través de l'ICAEN on donen visualitat de tots els punts de càrrega de Catalunya i treballem conjuntament per poder fomentar la mobilitat sostenible.


L’Ajuntament de Vidreres va executar la instal·lació d’un punt de recàrrega semiràpida de 22 kw, amb una capacitat total per a dos vehicles i dues motocicletes. Així la durada de cada operació de recàrrega no superarà les tres hores, per tal de fomentar el seu ús, i permetre’n la rotació. 

Foment del transport privat menys contaminant

La instal·lació d’un punt de recàrrega de vehicles elèctrics té per finalitat contribuir a millorar la qualitat ambiental de Vidreres i reduir l’emissió de gasos amb efecte hivernacle. Aquest servei s’alinea amb altres accions promogudes per la regidoria de Medi Ambient de Vidreres per promocionar i popularitzar una modalitat de transport privat mediambientalment respectuosa.