Dissabte 20 Juliol 2019
Inici / Noticies / Èxit aclaparador en la sisena Fira de la Cervesa a Vidreres

Èxit aclaparador en la sisena Fira de la Cervesa a Vidreres

11/10/2018

Vidreres va viure el passat cap de setmana la sisena edició de la Fira de la Cervesa, un monogràfic en què es potencia aquest producte gastronòmic. La trobada pretén ser un espai pel gran nombre d’amants d’aquests beguda de proximitat i de qualitat. Un punt on conèixer fabricants, marques, orígens d’aquest producte cada cop més extens a casa nostra però també fòrum de difusió i promoció d’un mercat i una cultura.
 
El festival creix edició rere edició, i enguany es va poder comprovar amb la xifra aproximada de1.000 litres de cervesa consumit i una valoració molt positiva de tots els expositors participants. 

Tanmateix la Fira de la Cervesa també està dissenyada per dinamitzar la programació cultural i festiva a Vidreres amb música en directe, àpats populars, activitats infantils per fomentar la creativitat dels més petits, entre d’altres.

Amb tot això, aquesta fira s’ha consolidat en el calendari de tots els vidrerencs i vidrerenques en el primer dissabte d’octubre. Segons el regidor de Fires i Festes, Francesc Baltrons, fa una bona valoració d’aquesta sisena edició i destaca el caire familiar de la festa, model que el consistori volia oferir a la ciutadania.