Dijous 19 Setembre 2019
Inici / Noticies / El Dia Internacional de l'Art arriba a Vidreres el cap de setmana del 14 i el 15 d'abril

El Dia Internacional de l'Art arriba a Vidreres el cap de setmana del 14 i el 15 d'abril

04/04/2018
Els agents artístics públics i privats de la ciutat i de la demarcació es bolquen en la celebració conjunta d'aquestes jornades, en les quals es faran  activitats i exposicions.
 
El cap de setmana del 14 i el 15 d’abril Vidreres i tota la demarcació de Girona acollirà de nou activitats diverses per celebrar el Dia Internacional de l’Art. Moltes activitats I exposicions conformaran la programació de la quarta edició d’aquesta efemèride a la ciutat i a la demarcació, que té com a objectiu apropar el món de les arts visuals a la ciutadania i fer visible l’activitat creativa del territori.
 
Amb la finalitat comuna d’emplenar els carrers del territori d’art i de cultura en aquesta gran festa que se celebra en l’àmbit internacional, s’ha organitzat un ampli i divers programa d’activitats multidisciplinàries, gratuïtes i aptes per a tots els públics, com itineraris d’art, propostes gastronòmiques, performances, projeccions, xerrades, exposicions o jocs.
 
Vidreres, aquest cop, celebrarà el dia de l’Art el dissabte 14 d’abril mitjançant els professionals de l'escola d'Arts plàstiques i l'EOC amb una especialitat que ens fa únics com 
 
Performance i exhibició d’Aerografia a càrrec de Tere Carbonell. Taller d’aerografia (+12 anys) i taller de Tatuatges efímers a càrrec d’Adrià Farrés de 10.30 a 12.30 h al Centre Cultural la Mercè (Pujada de la Mercè, 12) de Girona.
 
Us convidem, a venir! Activitats gratuïtes per a tothom! El 2011 la UNESCO va declarar el 15 d'abril Dia Internacional de l'Art, amb motiu de la commemoració del naixement de l'artista renaixentista Leonardo da Vinci, que va néixer el 15 d'abril de 1452. En les tres passades edicions d’aquesta iniciativa a les comarques gironines, hi han participat unes 10.000 persones.
Aquesta iniciativa és promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d'Art Contemporani de l'Ajuntament de Girona en col·laboració amb entitats, associacions, institucions i artistes de Girona i les comarques gironines i compta amb el suport de la Diputació de Girona i dels Serveis Territorials de Cultura a Girona de la Generalitat de Catalunya.
 
Podeu consultar-ne més informació i tota la programació al web www.bolit.cat/blog