Dimarts 18 Febrer 2020
Inici / Noticies / Descobreix el ramal de la Via Marina Romana de Riudellots a Vidreres amb una caminada popular d’inauguració

Descobreix el ramal de la Via Marina Romana de Riudellots a Vidreres amb una caminada popular d’inauguració

23/02/2018
El proper dia 11 de març tindrà lloc una caminada popular per conèixer, descobrir, inaugurar i recórrer un tram de la via Marina Romana del Camí de Sant Jaume de Riudellots a Vidreres (15 km).
 
Concentració: 9 hores
Sortida: 9.30 hores
Lloc: Plaça de l’església de Riudellots
Cal portar entrepà i beguda
Inscripció gratuïta a www.selvaesports.cat
 
 
L'associació Gerunda dels amics dels camins de Sant Jaume de les comarques gironines s'ha proposat divulgar els itineraris d'aquesta via per terres gironines i per això, us proposen aquesta activitat adreçada a tothom que vulgui descobrir aquestes rutes. Una activitat ben interessant que fusiona activitat física, cultura, turisme i salut!
 
Recordeu que l'exercici de caminar, a part de ser una activitat física natural que aporta grans beneficis per a la salut a persones de totes les edats, també és un hàbit que dia a dia augmenta.
 
 
Podeu saber més del Camí de Sant Jaume de Catalunya "Camí del Sol, camí dels Estels", una gran ruta cultural que permet anar d'extrem a extrem de la península ibèrica, des del Cap de Creus fins al Cap de Finisterre al web www.camidesantjaumeperatothom.cat