Dimecres 16 Octubre 2019
Inici / Noticies / Aclariment sobre la celebració de la Fira de tractoristes 2018

Aclariment sobre la celebració de la Fira de tractoristes 2018

25/03/2018
Arrel de l’escrit aparegut a la web de la comissió de tractoristes, des de l’Ajuntament creiem oportú aclarir un seguit d’afirmacions amb les quals no podem estar d’acord.

Des de l’Ajuntament de Vidreres s’ha recolzat al llarg de les 42 edicions a l’entitat dels Tractoristes, per una part amb personal com és la brigada, ajudant amb el muntatge i desmuntatge de la fira i des de l’equip de dinamització de fires i festes recolzant en l’organització, a part, de la col·laboració econòmica no gens menys important com va ser a l’última edició amb 15.000 €. Tenint en compte que aquest any es volia continuar amb la mateixa línia dels últims anys, amb tots els aspectes, personal, organitzatiu i econòmic, no entenem com es pot dir que hi ha hagut un escàs recolzament.

També volem dir que l’Ajuntament ha estat preocupat i pendent durant els últims mesos del que es decidia des de l’entitat de Tractoristes sobre la seva continuïtat, mantenint reunions amb alguns membres; perquè som conscients que com Ajuntament no podem intervenir en el propi funcionament de l’entitat. En tot cas el que es pot fer des de l’Ajuntament és col·laborar, recolzar en les decisions que prengui la junta de l’entitat, que són els que manen sobre ella. Per tant, de de l’Ajuntament, primer de tot, se’ls ha atès i s’ha escoltat la situació, donant opinions, recomanacions i esperant que l’entitat decidís quina sortida donava a una fira tant important pel nostre municipi.

Ara hem de mirar endavant i continuar amb les reunions que havíem iniciat fa setmanes, la propera la tenim el dia 4 d’abril per parlar del que s’ha de fer aquest any com a Tractoristes i començar a marcar la línia per l’edició de l’any vinent. No ens podem permetre perdre una Fira que és un referent per la comarca i la demarcació de Girona. Ara estem en un fantàstic moment com molts ens heu fet saber, per replantejar-la o millor dit reinventar-la. Junts la tornarem a fer créixer i com Ajuntament ens comprometem a que així sigui.Ajuntament de Vidreres, 25 de març de 2018.