Dimarts 18 Febrer 2020
Inici / Noticies / Vidreres ha acollit aquest cap de setmana una nova edició de la Festa de les Flors amb gran èxit

Vidreres ha acollit aquest cap de setmana una nova edició de la Festa de les Flors amb gran èxit

29/05/2017
Plantes de totes mides i colors van vestir el patí de Can Xiberta i els carrer de Vidreres durant el concurs exposició celebrat durant aquesta quarta edició de la festa de primavera
 
 
Enguany, la quarta edició de la Festa de les flors de Vidreres ha aconseguit mobilitzar un alt nombre de vidrerencs i vidrerenques que han volgut participar en les nombroses activitats programades per la Regidoria de Fires i festes i Cultura.
 
Propostes com l’elecció de la pubilla i l’hereu comarcal, les animacions infantils, les demostracions i tallers, els concerts… han obtingut una excel·lent acollida per part dels veïns del municipi.
 
A més a més, cal destacar que la programació d’aquest cap de setmana també va comptar la presentació de la segona edició del llibre “Vidreres, una mirada enrere” a la sala de plens de l’Ajuntament vell.
 
A través d’aquestes línies cal remarcar la gran tasca i implicació de l’Associació de les Dones Contra el Càncer en l’organització de la festa i alhora, totes les entitats i associacions locals que han participat fent realitat un nou èxit del teixit i cohesió vidrenenca. Gràcies a tots!