Dimarts 28 Gener 2020
Inici / Noticies / Vidreres forma part de la xarxa Natura Local. Descobreix la nova aplicació per a dispositius mòbils

Vidreres forma part de la xarxa Natura Local. Descobreix la nova aplicació per a dispositius mòbils

01/08/2017
L'Ajuntament de Vidreres, forma part de la xarxa Natura Local amb l'objectiu de donar a conèixer el patrimoni natural i cultural propi de cada municipi alhora que englobar en una mateixa plataforma la riquesa natural de cada territori.
Vidreres, compta amb dues rutes d'interpretació del medi natural i cultural que es poden visualitzar a través de l'aplicació Natural Local, on trobem informació detallada juntament amb els plànols dels dos itineraris: Els pantans d’en Llobet i castell de Sant Iscle I la ruta de Caulès.  

Les dues rutes estan descrites amb detall per tal que l'usuari pugui gaudir de l'itinerari (seguint les indicacions que el mòbil va donant en moment real de dades com masies, arbres, monuments...) i amb l'especificació de què veure, per tal que no es perdi cap dels racons amb més valor paisatgístic i natural.

La plataforma a més de les rutes detallades conté informació d’altres municipis de tota Catalunya: llocs d'interès per visitar, establiments on menjar i dormir, entre d'altres.

L'aplicació Natura Local és compatible amb dispositius iOS i Android, i es troba en les botigues d'aplicacions dels dos sistemes operatius gratuïtament.
 
Per a més informació descarrega’t aquest fulletó informatiu.