Dimarts 18 Febrer 2020
Inici / Noticies / Nota de valoració de les bicicletades del projecte Rimavisi

Nota de valoració de les bicicletades del projecte Rimavisi

24/07/2017
El diumenge 2 d’abril, el Projecte RIMAVISI va celebrar la 4a Bicicletada Familiar. Aquesta vegada es va voler circular pels quatre municipis que integren el projecte. Així doncs, es va sortir de l’institut de Vidreres i es va continuar cap a King Park i l’escola Jacint Verdaguer de Sils on hi va haver una aturada per esmorzar. Després es va continuar cap a Riudarenes i Maçanet on es va dinar al parc de davant el pavelló. Finalment es va seguir cap a Vidreres per acabar arribant al mateix punt de sortida, on es va fer un refrigeri per recuperar-nos de la sortida.

Els dia ens va acompanyar i ens ho vam passar genial bo i pedalant, amb tota tranquil·litat, durant els 35 quilòmetres de recorregut. En total vàrem ser una cinquantena de participants.

Donem les gràcies als ajuntaments de Sils, Riudarenes, Maçanet de la Selva i Vidreres, així com al Consell Comarcal de la Selva i a la Diputació de Girona pel seu suport .

I posteriorment el dia 20 de maig, des del projecte, també es va col·laborar en una activitat organitzada per l’ajuntament de Sils i per l’ATM de Girona que consistia en una bicicletada popular on després hi havia inspecció tècnica de la bicicleta i refrigeri per a tothom qui ho volia. Aquesta va sortir de la Plaça dels Esports i va continuar cap a Vallcanera passant per la Serramagra i tornant al punt de sortida, realitzant així una pedalada de 20 quilòmetres. La seva participació també va ser força exitosa.
Finalment, aprofitem, un cop més, per convidar a tothom qui ho vulgui, a la propera bicicletada que celebrarem durant la tardor . Només caldrà que porteu la bicicleta, casc, armilla reflectant , esmorzar, dinar, aigua i feu la vostra inscripció via web.

I, si ho voleu, teniu més informació a les adreces següents:
https://rimavisi.wordpress.com/
https://www.facebook.com/Rimavisi-1011763195514678/?fref=ts

Us hi esperem !!
 
COMUNITATS EDUCATIVES DE SILS, RIUDARENES, VIDRERES I MAÇANET DE LA SELVA