Diumenge 05 Abril 2020
Inici / Noticies / Matriculació a les llars d'infants municipals de Vidreres pel curs 2017/18

Matriculació a les llars d'infants municipals de Vidreres pel curs 2017/18

05/04/2017
Consulta aquí tota la informació i el material necessari per fer la matriculació a les escoles bressol Municipals de Vidreres: El Sorrer i Sant Iscle

A
- El calendari del procés de matriculació pel proper curs 2017/2018 és el que marca el Departament d’Ensenyament  de la Generalitat.
 
Els nens i nenes matriculats actualment a les llars i nascuts a l’any 2015  disposen automàticament de plaça pel curs 2017/18. Per tal de fer la previsió de places vacants pel proper curs caldrà però, que confirmin la plaça quan les llars ho sol·licitin.
 
La llar d’infants és un centre educatiu per nens i nenes de quatre mesos fins a tres anys. Pel proper curs podran sol·licitar plaça a les llars d’infants les famílies amb infants  nascuts l’any 2015, el  2016 i els nascuts des de l’1 de gener al 12 de maig del 2017.
 
 
B- CALENDARI DEL PROCÉS DE MATRICULACIÓ
 
Fases                                                                 Dates
- Presentació de les sol·licituds                     del 3 al 12 de maig
- Publicació de les llistes amb el barem        22 de maig
- Reclamacions a les llistes del barem          23,24 i 25  de maig
- Publicació llistes admesos                          2 de juny
- Període de matriculació                              del 6 al 9 de juny
 
La preinscripció es farà a  “Can Xiberta” (al costat de la biblioteca) de dilluns a divendres de 9 a 11 del matí i de 3 a 4 de la tarda
Les sol·licituds es faran mitjançant l’imprès que es  proporcionarà en el moment de la preinscripció o amb l’imprès que hi ha a la pàgina de la Generalitat (www.gencat.cat)
 
C- PROCÉS DE MATRICULACIÓ
 
Si el nombre de places vacants és igual o inferior al de sol·licituds, es consideraran admesos tots els nens i nenes.
 
Una vegada finalitzat el període de preinscripció si el nombre de sol·licituds és superior al nombre de vacants, aquestes es veremaran.
 
Des del moment de la finalització del període de preinscripció fins a la formalització de la matrícula es seguirà el procés que s’especifica en el calendari del procés de matriculació.

Descarrega't AQUÍ tota la documentació i informació de la preinscripció.