Dimecres 16 Octubre 2019
Inici / Noticies / L’Ajuntament de Vidreres recepciona la urbanització La Goba

L’Ajuntament de Vidreres recepciona la urbanització La Goba

22/03/2017
Ja és una realitat, signada la recepció de la Urbanització La Goba després d’un llarg procés d’acondicionament de la urbanització 
 
Des de fa temps l'Ajuntament de Vidreres ha estat amb converses amb els representants dels veïns de la urbanització la Goba per deixar enllestides els tràmits de recepció. Per això el passat dimecres dia 22 de març els representants de la junta de propietaris de la Goba van signar amb l’alcalde Jordi Camps l’acta de recepció de la urbanització.

Des de l’Ajuntament s'ha valorat la signatura com un moment històric tenint present que els veïns de la Goba estant treballant per tenir la urbanització en condicions per ser recepcionada. Durant els darrers dos anys s'ha treballat molt especialment des d’alcaldia fent gestions administratives perquè es pogués portar a terme aquesta signatura.

D'aquesta manera, i després d'executar unes darreres actuacions en la depuradora, la urbanització ha assolit els serveis urbanístics exigibles per a la seva recepció municipal. Les parcel·les disposen d'accés rodat, voreres, xarxa de sanejament, evacuació d'aigües pluvials, subministraments d'energia elèctrica i telefònica, així com la xarxa d'enllumenat públic.