Dilluns 21 Octubre 2019
Inici / Noticies / La gent, protagonista de la Festa Major 2017

La gent, protagonista de la Festa Major 2017

05/09/2017

Vidreres ha viscut amb intensitat una nova edició de Festa Major.
 
La Festa Major de la Vidreres, que s'ha celebrat del 31 d’agost al 4 de setembre ha comptat amb la participació de milers de veïns i veïnes de totes les edats. Les activitats, que fregaven el centenar, van omplir diversos espais del poble i van aplegar públics de tots els perfils. Els carrers del municipi es van omplir de gom a gom de vidrencs i vidrerenques disposats a gaudir de la festa i, molt especialment, dels carrers de la vila.

L’inici dels 5 dies de gresca el va marcar el pregó de l’associació Casino la unió amb motius dels seus 150 anys.

La zona barraques, el pavelló i la plaça lluís companys van acollir, durant aquests dies, activitats familiars i tallers infantils per a nens i nenes, concerts, plantada gegantera, correfocs... entre moltes altres propostes. També el Ball de Festa Major, els concerts-vermut, les obres de teatre i de circ, les sardanes o les activitats esportives van completar, també, el programa. A les nits, l’Espai de les barraques, amb un ple rotund, va ser l’escenari dels concerts de Strombers, Diversiones, VaParir Tour, entre d’altres actuacions.

Com cada any, també ha estat el moment de proclamar la pubilla i l’hereu local 2017, enguany els afortunats han estat Arnau Jovanet i Núria Dalemus. Com a novetat cal destacar que aquesta edició ha estat la primera en què s’han realitzat les votacions electrònicament facilitant la votació a tots els vidrerencs i vidrerenques, amb una àmplia participació.

La Festa Major de Vidreres ha estat possible gràcies a la implicació de moltes i moltes persones del poble, d’associacions, d’entitats, dels treballadors i treballadores de de l’Ajuntament.

Recordeu que podeu recordar-ho tot en imatges a la pàgian del facebook de l'Ajuntament