Dimecres 23 Octubre 2019
Inici / Noticies / Informació i consells psicoeducatius bàsics per situacions d’alt impacte

Informació i consells psicoeducatius bàsics per situacions d’alt impacte

19/10/2017
Els fets ocorreguts en les darreres setmanes han impactat físicament i/o psicològicament moltes persones provocant emocions i respostes diferents a les quotidianes. 

Conscients d’aquesta realitat, des de Dipsalut volem fer arribar a la població uns consells psicoeducatius bàsics que cal tenir en compte quan es viu una situació d’alt impacte per tal de preservar la salut i el benestar. El material que us fem a mans ajuda a entendre que aquestes reaccions diferents a les habituals són del tot usuals, comunes, en el seu context. A més, dóna algunes recomanacions molt bàsiques perquè es puguin reconèixer, expressar i gestionar aquestes emocions que sobrevenen.

Recordem que en cas necessari podeu activar el servei d’emergències psicològiques. L’equip d’intervenció que realitza aquesta tasca està integrat per psicòlegs especialitzats en emergències, i el seu àmbit de treball comprèn tant el tractament individual com col·lectiu de les víctimes directament afectades, dels seus familiars i dels equips de professionals que hi actuen.

Desitgem que aquesta informació sigui del vostre interès.