Dimecres 16 Octubre 2019
Inici / Noticies / El vidrerenc Àlex Pérez hereu de la comarca de la Selva

El vidrerenc Àlex Pérez hereu de la comarca de la Selva

29/05/2017
Enguany el certamen es va celebrar a Vidreres dins la programació de la Festa de les Flors
 
El vidrerenc Àlex Pérez s’ha convertit en l’hereu de la Comarca de la Selva. En l’edició del Concurs Comarcal de Pubilla i Hereu, convocat pel Consell Comarcal de la Selva, l’hereu de Vidreres 2016 i la pubilla de Maçanet de la Selva 2016 s’han proclamat guanyadors d’aquest concurs a la comarca de la Selva.

La proclamació de l’hereu i la pubilla comarcal es va fer pública ahir diumenge 28 de maig, en el marc de la celebració de la Festa de les Flors de Vidreres que va comptar amb la participació amb la majoria dels hereus i les pubilles dels pobles de la comarca de la Selva i amb el recolzament de moltes altres poblacions de Catalunya.

Els candidats a pubilla i hereu 2017 de la Selva varen realitzar una prova escrita i una d’oral, i també una entrevista personal. Aquestes proves es van dur a terme el mateix diumenge matí. Unes hores més tard, els aspirants a hereu i pubilla comarcal, acompanyats de diversos representants del món del pubillatge, van conèixer el veredicte final d’aquest certamen cultural que any rere any es va consolidant a la comarca de la Selva. Des de la primera edició, l’elecció de la pubilla i l’hereu de la comarca de la Selva ha anat augmentant el nombre de participants.