Diumenge 15 Setembre 2019
Inici / Noticies / Programació especial novembre i desembre 2016 de l’Espai Jove de Can Torronet

Programació especial novembre i desembre 2016 de l’Espai Jove de Can Torronet

21/11/2016

Una programació específica en determinats moments de l'any. Aquest cop toca Nadal i les activtats són nombroses. Consulta aquí la programació de l'Espai Jove de Vidreres: 
 
1.D'una banda, hi ha diferents jocs de taula com Block&Block, Jungle Speed i Makoke els quals tenen característiques comunes com l'originalitat, el contacte físic, la rapidesa, els diferents nivells de dificultat,...) els quals són totalment compatibles amb aquells estrictament tradicionals. Aquests últims tampoc tota la joventut en té coneixença i, d'aquesta manera, es fa difusió i aprenen altres maneres d'entreteniment i oci amb diferents versions. Existeixen els dies en els quals es fa un “ranking de posicions” i els dies que es fa un “combat” entre els i les que han quedat pòdium i l'assalt final entre el primer/a i segon/a participant per arribar a un únic guanyador/a final.
 
2.A nivell de festivitats, a l'octubre es van menjar panellets i coca artesana per celebrar l'arribada de la tardor i quan sigui desembre realitzarem una festa nadalenca, decoració que duran a terme els propis joves durant els dies previs.
La setmana del 28 de desembre 2016, tenint en compte el mini projecte “Segones Oportunitats”: els i les joves hauran de portar objectes propis de casa que ja no utilitzin que siguin útils per a l'espai jove com gerros, mantes, coixins, productes de neteja... Per tal que hi hagi un equilibri caldrà que vinguin a l'Espai Jove, portin l'objecte que desitgin i se'ls apuntarà a la llista VIP perquè aconsegueixin l'entrada pel dia de la Festa Nadalenca (2 de desembre 2016).
 
3.Les sessionsAprenentatge Intern” i “Ens toca tocar” són dues dinàmiques de grup realitzades per professionals experts en la matèria que tenen com a objectiu potenciar l'associacionisme juvenil, desvetllar sentiments interns i de comunitat, crear un espai d'expressió (en aquest cas, corporal), establir relacions saludables, viure en plenitud amb el seu propi cos tenint en compte la importància que se li dóna a aquest en l'actualitat, conèixer-se millor a un mateix i a la resta,...
 
4.El “music life” serà una tarda d'expressió musical on el convidat instruirà als joves les inquietuds que aquest manifestin entorn la música on també hi haurà una actuació en directe.
 
5.Finalment, la “Tarda de cine” es projectarà una pel·lícula i es farà un debat juvenil perquè es puguin consensuar punts i ítems diversos i que tot vagi “de cine” o “de pel·lícula”, com se sol dir en aquests casos. La resta de dies l'espai jove roman obert per poder realitzar qualsevol tipologia d'activitats i consultar dubtes, així com duent a terme jornades de diversa índole.