Dijous 21 Novembre 2019
Inici / Noticies / L’Oficina d’atenció als Clubs de Girona arriba a Vidreres

L’Oficina d’atenció als Clubs de Girona arriba a Vidreres

02/12/2016
A partir del pròxim 7 de desembre, l’Oficina d’atenció als Clubs oferirà els seus serveis un cop al mes al Punt d’Informació de l’Antic Escorxador de Vidreres.
L’Ajuntament de Vidreres i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) han signat un conveni de col·laboració perquè l’Oficina d’Atenció als Clubs de Girona ofereixi els seus serveis de gestió i assessorament a clubs i entitats esportives un cop al mes a les instal·lacions de l’Antic Escorxador del municipi de Vidreres (Crta. de Lloret S/N - Avinguda Mediterrani, 1). L’horari d’atenció als clubs serà de 9 a 14.30 i de 16 a 19 hores el primer dimecres de cada mes.
L’objectiu d’aquest acord és apropar els serveis de l’Oficina d’atenció als Clubs a les entitats esportives que per motius geogràfics queden allunyades de la seu central a la ciutat de Girona.
Així, tots els clubs i entitats esportives tant del municipi de Vidreres com de municipis propers podran visitar l’Oficina per informar-se i assessorar-se sobre la gestió del seu club.
Les Oficines d’atenció als Clubs van néixer per assessorar en diferents àmbits com el jurídic, fiscal, comptable o laboral als clubs i entitats esportives de Catalunya per tal de cobrir les necessitats que aquests tenen actualment. Les consultes poden ser presencials, telefòniques i per via on line.
Per a més informació podeu contactar amb el Punt d’Informació de l’Antic Escorxador, promocioeconomica@vidreres.cat o al 972 87 50 70. O bé, amb l’Oficina d’atenció als Clubs de Girona, girona@oficinadeclubs.cat o al 872 18 08 74.