Dimarts 17 Setembre 2019
Inici / Noticies / L'Obra Social "la Caixa" concedeix una subvenció al Centre Obert de Vidreres

L'Obra Social "la Caixa" concedeix una subvenció al Centre Obert de Vidreres

27/10/2016
L’obra Social “la Caixa” ha concedit una ajuda de 24.000,00 € per donar suport a l’Espai Educatiu per a Infants i Joves del Centre obert de Vidreres.

Aquesta convocatòria es va realitzar per prestar ajudes a projectes d’interculturalitat i acció social 2016, en el marc del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials.

El Centre obert de Vidreres és un servei de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Vidreres, arrelat al territori i constituït com un espai socioeducatiu que atén especialment infants i joves d’entorns en risc d’exclusió social i llurs famílies en horari extraescolar. Aquest servei aposta per una socialització àmplia, plural, flexible i diversa que sigui capaç de produir models d’integració i de convivència positiva, on cada individu pot realitzar un procés educatiu personal que comparteix amb altres infants i joves i amb els educadors que els acompanyen en el seu procés de creixement i d’aprenentatge.

L’objectiu del Centre és donar suport, estimular i potenciar de manera integral el desenvolupament, la socialització i l’adquisició d’aprenentatges bàsics dels infants i joves d’entre 6 i 16 anys en risc d’exclusió social i llurs famílies, atenent les necessitats socioeducatives transformant-les en situacions d’oportunitat d’aprenentatge i, alhora, promovent interaccions saludables i enriquidores entre els usuaris i el context social de Vidreres.