Dilluns 21 Octubre 2019
Inici / Noticies / Gran èxit del Parc Infantil Vidrerenc

Gran èxit del Parc Infantil Vidrerenc

14/01/2016
Durant els nou dies que ha estat obert el parc infantil de Nadal ha rebut 2.250 visitants
 
L’ edició del Parc Infantil Vidrerenc va obrir les seves portes del 26 al 31 de desembre i del 2 al 3 de gener al pavelló esportiu de Vidreres. Els participants van poder gaudir de tot tipus d’activitats: inflables grans i petits, ludoteca, passeig en ponis, llits elàstics, quads, tenis taula, scalextric, maquillatge, jocs gegants, tallers de tots tipus..... A més, el parc va comptar amb visita del Patge Reial, la “Vaca Margarita” i la monitora Lina Torres que va impartir una màster-class de Zumba.

L’horari del parc va ser de quatre a vuit de la tarda, amb entrada gratuïtat per els adults acompanyants. En total 2.250 visitants van visitar les instal·lacions i un any més els infants van gaudir de valent amb tota l’oferta d’activitats que tenien al seu abast.

Des de la regidoria de cultura se’n fa una valoració molt positiva ja que el parc ha ben complert abastament els seus propòsits inicials amb un seguiment ampli per part dels més petits.  Enguany, i segons el regidor de Cultura, Francesc Baltrons, “hem aconseguit una campanya de Nadal atractiva, plena d’activitats i que s’ha notat als carrers, activitats i comerços vidrerencs amb una gran afluència de públic que ha participat abastament a propostes com aquesta: una proposta dirigida a entretenir i divertir als més petits durant aquestes festes”.