Dimarts 17 Setembre 2019
Inici / Noticies / Èxit de la Fira artesana de la Cervesa de Vidreres

Èxit de la Fira artesana de la Cervesa de Vidreres

03/10/2016
Unes 2500 persones han visitat les 8 parades de cervesers artesans que hi han participat
 
La quarta Fira de la Cervesa ha superat amb escreix les seves expectatives. Un any més, l’entorn del centre de la vila (plaça de l’Església i plaça Lluís Companys) ha quedat petit amb la visita de més de 2500  persones que volien gaudir de l’ambient festiu i amè de la fira. Una xifra que torna a demostrar la consolidació d’una mostra marcada en vermell cada principis de tardor a l’agenda de vilatans, aficionats a la beguda, i veïns de la contrada.


L’afluència de visitants, que no s’han volgut perdre l’ampli programa d’activitats que oferia aquesta quarta edició, ha estat constant al llarg d’aquests dos dies de fira. Els visitants han pogut gaudir de més de 8 parades d’artesania cervesera, tallers infantils, i actuacions musicals en directe. Però també d'activitats dirigides a potenciar la cultura i l'entretaniment en general, per exemple enguany s'ha comptat amb les sessions al plenatari mòbil instal·lat que han comptat amb la presència de més de 500 persones.


A més a més, cal destacar que enguany es va prtar a terme la presentació del número 298 de la Revista de Girona, encapçalat pel dossier «La cervesa gironina», en què es va donar a conèixer, entre altres aspectes, les més de trenta cerveses que s'elaboren a les comarques gironines. L'acte va comptar amb la presència de molts veïns i veines i afidionats a la cervesa i va anar a càrrec d'Albert Vilar Massó, coordinador del dossier, i de Xavier Cortadellas, director de la Revista de Girona. 


El regidor de Festes i Cultura, Francesc Baltrons, ha qualificat aquesta quarta edició de “magnífica”. Ha destacat la satisfacció tant per part de l’organització, com dels visitants i dels paradistes. El regidor ha fet un balanç “més que positiu”, i ha destacat “l’èxit de participació, l’èxit de públic, i l’èxit de diversitat”.