Dissabte 20 Juliol 2019
Inici / Noticies / Afectacions de mobilitat al centre de la vila de Vidreres per les obres de millora de la fase nucli antic

Afectacions de mobilitat al centre de la vila de Vidreres per les obres de millora de la fase nucli antic

04/10/2016
Us comuniquem que amb motiu de les obres de rehabilitació i millora dels carrers del centre de la Vila (fase nucli antic), a partir del dilluns 10 d’octubre hi haurà afectacions de mobilitat a la via pública. Les obres afectaran a la circulació viària del carrer Catalunya, el carrer Doctor Deulofeu, el carrer Eres, el carrer Barcelona i el carrer la Cellera i es preveu una duració màxima d'un mes i mig.


Per aquesta circumstància, hi haurà les següents modificacions temporals:
 
·      A partir del dia 3 d’octubre, l’empresa adjudicatària de les obres ocuparà els espais d’estacionament del Carrer Deulofeu (lateral de l’estanc) per aplegar el material i les casetes d’obres. En aquest tram doncs, restarà prohibit l’estacionament de vehicles.
 
·      El carrer Catalunya quedarà tallat al trànsit rodat des del seu inici fins a l’alçada del carrer Jaume Ferrer. Cal destacar que s’està estudiant la possibilitat d’habilitar el pas del trànsit viari a través del passatge del Casino.
 
·      El carrer Doctor Deulofeu quedarà tallat al trànsit rodat a l’alçada de la sortida de l’aparcament.
 
·      El carrer de les Eres, canviarà de sentit de circulació per habilitar i facilitar la sortida dels veïns.
 
·      El carrer Barcelona només es veurà afectat en al seva part final, i així al trànsit es desviarà com els dies de mercat.
 
·      S’habilitarà una zona per tasques de càrrega i descàrrega per als comerços a la plaça de l’Església a través del passatge que uneix les dues places.
 
·      Es traslladarà la ubicació del mercat setmanal als Horts d’en Pere Pau (esplanada del pavelló) mentre duri l’afectació d’aquestes obres.


·      Es recorda la zona d'aparcament situada al acabament inferior del carrer Doctor Deulofeu, el qual compta amb capacitat per a cobrir les places ocupades durant el termini esmentat al carrer Catalunya.
 

Per a qualsevol altra informació que necessiteu respecte dels esmentats talls i canvis de circulació, us podeu posar en contacte amb els vigilats municipals al tel. 972 85 00 00.      

Consulta aquí el mapa d'afectacions de mobilitat.
 


Gràcies per la vostra col·laboració.