Dimecres 29 Gener 2020
Inici / Noticies / Vidreres va acollir la darrera prova del Circuit Gironí de cros amb participació de 700 corredors i victòria de l’atleta lloretenc Àngel Mullera

Vidreres va acollir la darrera prova del Circuit Gironí de cros amb participació de 700 corredors i victòria de l’atleta lloretenc Àngel Mullera

30/01/2014
El representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, en companyia de Josep Donaire; president del Consell Esportiu de la Selva, Jordi Camps, alcalde de Vidreres i la regidora d'esports, Margarita Soler, van assistir el passat diumenge, dia 26 de gener, a la zona de Mas Flassià de Vidreres a la darrera prova del Circuit Gironí de cros, en què l’atleta lloretenc Àngel Mullera ha assolit la victòria. Hamid Kabouri i Sara Ramon es van endur la classificació final de la competició per davant de Jordi Rabionet i Bàrbara Ramon.
Àngel Mullera va ser el protagonista de la jornada a la zona de Mas Flassià, on es van aplegar al voltant de 700 corredors. La coincidència del cros de Vidreres, darrera prova del Circuit Gironí, amb el campionat gironí de totes les categories va provocar aquesta nombrosa assistència.
Mullera, del Lloret-La Selva, es va imposar per davant de Hamid Kabouri i Jonathan Romeo. La mateixa classificació s’ha repetit en el Campionat de Girona amb l'únic canvi de Jaume Quintana en el lloc de Romero, que encara no computa com a absolut. Pel que fa a la classificació final del Circuit Gironí de Cros, on Mullera no ha arribat a córrer prou curses per sortir-hi, Hamid Kabouri ha acabat en el primer lloc per davant de Jordi Rabionet i de Jaume Quintana.
Pel que fa a la categoria femenina, l'atleta del Pescallunes Judith Riera va guanyar la cursa per davant de Sara Ramon i de Gina Grau. D'aquestes pel campionat gironí només comptabilitzava la vidrerenca Sara Ramon, que es va proclamar campiona per davant de Rosa Matamala i Cristina Colín. La classificació final del Circuit Gironí de Cros ha acabat amb el triomf de Sara Ramon sobre Bàrbara Ramón i Núria de Jorge.