Diumenge 15 Setembre 2019
Inici / Noticies / La Fundació Nous Catalans visita Vidreres a favor de la campanya pel Sí a la independència

La Fundació Nous Catalans visita Vidreres a favor de la campanya pel Sí a la independència

16/01/2014
El senyor Àngel Colom, director general de la Fundació Nous Catalans acompanyat pel senyor Miquel Molina, responsable de l’esmentada Fundació a Santa Coloma de Gramenet i, Latifa El Hassani, directora de comunicació, van assistir el passat divendres 10 de gener al municipi de Vidreres, per fer una visita a l’Ajuntament de Vidreres i per una reunió de treball amb  la Coordinadora comarcal de l’Assemblea Nacional Catalana.

La comitiva va ser rebuda per l’alcalde Jordi Camps i l’equip de govern i es va aprofitar l’ocasió per parlar de temes de cohesió i d’immigració. Tanmateix, també es va aprofitar la visita perquè el senyor Àngel Colom signés en el llibre d’honor de l’Ajuntament.

A continuació es va portar a terme la trobada amb els membres de l’ANC de Vidreres i de la comarca de la Selva, la Vanessa Traby, l’Adolf Sant José, en Raimond Bitlloch i l’Arià Bayé que van explicar a la delegació de la Fundació Nous Catalans durant el transcurs de la reunió el seu pla de treball en els propers mesos per la sensibilització i la mobilització del col·lectiu immigrant de cara a la propera consulta per la independència de Catalunya prevista pel 9 de novembre de 2014.

Per dur a terme aquesta tasca informativa i d’aproximació a les comunitats d’origen estranger la coordinadora va demanar l'experiència de la Fundació Nous Catalans en aquest àmbit de treball amb els nous catalans arreu de Catalunya.

També es va concretar la celebració d’un cicle de xerrades conjunt a nivell comarcal dirigit al col·lectiu de nous catalans dels municipis de la comarca de la Selva i que estan mancats d’informació. Aquest pla d’actuació a nivell comarcal comptarà també amb la col·laboració de l'Ajuntament i del Pla de Ciutadania de Vidreres on s'integren totes les associacions i entitats del poble.