Diumenge 15 Setembre 2019
Inici / Noticies / L'alcalde Jordi Camps felicita i desitja un bon 2014 als vidrerencs i vidrerenques

L'alcalde Jordi Camps felicita i desitja un bon 2014 als vidrerencs i vidrerenques

31/12/2013
Benvolgudes vidrerenques i vidrerencs
 
M’adreço a tots vosaltres  per fer-vos arribar en nom de tot el govern els millors desitjos per l’any 2014 que està apunt de començar i com no felicitar-vos les festes. 
 
L’any que deixem enrere ens haurà marcat, a cadascú de nosaltres, de forma diferent, per la senzilla raó que el pas del temps ens canvia. Les persones creixen i maduren, els pobles i els països es repensen en funció dels canvis que els envolten. Gràcies a això, es garanteix la seva permanència en el temps.
 
Vidreres, som totes les persones  que construïm el poble, que el fem viu, dinàmic, lúcid, actiu, recelós o il·lusionat. En aquesta construcció d’un futur esperançador, vull apel·lar el protagonisme i la força dels  homes i les dones, dels joves i la gent gran al poder d’actuació de cadascú per avançar, canviar o progressar. Som gent capaç i lluitadora, tenim un gran potencial si caminem tots junts endavant i amb la mateixa direcció.
 
No vull oblidar-me de totes aquelles famílies que durant l’any que acomiadem han patit els embats més durs de la vida, la pèrdua d’un ésser estimat, el dolor, la tristesa, la pobresa, la discapacitat extrema, la solitud no desitjada, la malaltia persistent, la pèrdua de la feina o de la casa i sovint fins i tot de l’esperança. A tots ells sense excepció, el meu escalf, la meva estima, tot el meu efecte. Qui pateix alguna d’aquestes circumstàncies pot entendre millor el patiment de tots els altres.
 
Tot i els moments difícils que estem vivim hem de renovar el nostre optimisme, hem de continuar tenint confiança, esperança, ganes de tirar endavant, perquè gràcies a tot això tindrem la força per poder encarar un futur il·lusionador, amb la llum i amor suficient.
 
Durant aquest nou any, siguem capaços per començar a fer realitat allò que sempre hem somiat, i que està a les nostres mans aconseguir-ho. 
 
Per acabar us vull enviar els meus millors desitjos per l’any que comencem, tot el que puguem aconseguir com a poble, depèn de tots i cadascú de nosaltres. Deixem enrere un any difícil, però també un any que segur que en molts de vosaltres us ha fet veure les vostres capacitats per superar els problemes i tirar endavant. No hem de mirar el futur amb por, sinó tot el contrari. Us vull reiterar el nostre esperit per continuar tirant el poble endavant i servir els nostres vidrerencs i vidrerenques.
 
En nom de tot el govern us desitjo a tots i cadascú de vosaltres un feliç i venturós 2014